vrijdag 26 oktober 2007

Cas en Sim

Moetje en Bonnie zijn beiden 50 geworden (maar zien er 40 uit).
Ze hebben alletwee 1 zoon en 2 dochters. Ze werken alle twee op hetzelfde werk.

Twee jaar en een paar weken geleden had Bonnie 'den vroegen' en werd ze opgebeld om te zeggen dat haar eerste kleinzoon geboren was. Ze belde Moetje op die haar 'vroegen' overnam.

Twee jaar en een -iets minder- paar weken geleden had Moetje 'den vroegen' en werd ze opgebeld om te zeggen dat haar eerste kleinzoon geboren was. Ze belde Bonnie op die haar 'vroegen' overnam.

Vorig weekend hielden Moetje en Bonnie hun 'TraVijTra' (tram vijf traktie, geweldig toch!) en konden we eindelijk eens Cas en Sim op één foto krijgen. Twee knappe jongens (wat wil je, moet Moetje en Bonnies genen)!
Lieve Moetje en Bonnie: proficiat met jullie verjaardag!

4 opmerkingen:

opa MX zei

Siem en Casper,2 toffe jongens die graag genoten van het feest van moetje en bonnie!

Anoniem zei

Dankzij de hulp van onze voltallige kroost en nageslacht-waarvoor dank!-was de Travijtra geslaagd!
..en dat we toffe jongens zijn dat willen we wee e eten,daarom komen wij overal,overal waar moetjenbonnie zijn daar is het (senioren)bal..

sonja zei

ook ik heh echt genoten .'k Ben blij dat ik bij het feest mocht zijn.Aan beiden ,nog eens een dikke proficiat.Liefs ,Sonja.

jane zei

Tof dat we onze jongens na meer dan twee jaar eens samen op de foto kregen, en net zoals van onze kinderen delen we wel en wee van onze kleinkinderen, en ze zijn super, onze kleinzonen!
bonnie jane