donderdag 18 oktober 2007

werken

De werken in de straat blijven een mega-attractie! Who needs Plopsaland als er minstens 4 kranen voor je deur staan?!
De werken zijn trouwens hét recept tegen verzuuring:

- Het brengt de buren een beetje dichter bij elkaar, iedereen moet zich nu immers te voet door de modder verplaatsen (aangezien je niet meer met de auto tot voor de deur kan parkeren) en kom je elkaar dus al eens tegen (met minstens 20 cm modder aan je schoenen).

- Den eletriek valt af en toe eens uit,waardoor al die buren alweer allemaal op straat komen.

- Buurman H. is iedere morgen zeer vroeg in werktenu en staat mee in de putten te schoffelen en zwaait enthousiast naar iedereen die passeert.

- Een werkman vroeg Casper of hij hem mee wou helpen en jahoor, wat dacht je... De Caspermans wou wel een dagje putten graven en bergen maken i.p.v. naar de crèche te gaan... (Gelukkig lag er een tutje in de auto waarmee ik hem toch terug mee kon lokken...)
Zottekes.

P.S. iedereen met kinderen is welkom in onze speelstraat ; )

3 opmerkingen:

sonja zei

graag zal ik ook eens komen spelen met Casper in jullie straatspeelplein.beiden gaan we ons dan vuil maken en zanderig zijn .Leuk toch !

Hilde zei

Ik heb genoten van jullie foto's en van het commentaar. Het straatpretpark voor jullie deur is prachtig, vanuit Casperoogjes bekeken!
Jammer dat je niet kunt meedoen aan de buizenrace, misschien toch wat meer sporten zodat je ook IN de buizen kunt??? Of vraag dat de stad investeert in een grotere diameter?

Anoniem zei

Hopelijks zijn de werken niet voortijdig klaar..Plopsaland gaat pas op Pasen terug open!(moetje)